STORINGSMONTEUR 3 PLOEGEN M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

STORINGSMONTEUR - 3 PLOEGEN

Dit ga je doen
Als Storingsmonteur bied je technische ondersteuning aan het productieproces. Het werkgebied bestaat uit preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en verpakkingslijnen op mechatronisch gebied. Daarnaast voer je modificaties uit aan bestaande systemen. Je draagt verder bij aan het realiseren van continuïteit van het productieproces, door beschikbaarheid en een goede werking van de machines en apparatuur te bewerkstellen. Je lost de (complexere) storingen op. Het betreft een functie in drie ploegendienst. In deze functie rapporteer je aan de Shiftleader operations.

Dit ben jij
Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur! Voel je jezelf aangesproken? Dan zijn wij benieuwd of jij jezelf herkent in onderstaande punten:

  • Een technische opleiding op het niveau van MBO (MBO Mechatronica is een pre)
  • Affiniteit met productieprocessen
  • Kennis van onderhoudstechnieken
  • Kennis van Lean/5S vormt een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (beheersing van de Engelse taal is een pre)

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:

  • Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een basissalaris tussen de €3000 en €3500 bruto per maand. Salaris bruto per maand inclusief ploegentoeslag voor 3 ploegen: € 3663 en € 4273;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
  • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
  • Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.

Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Vragen of meer weten?
Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij René Toonen, Manager Operations of de afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (job.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.