TEAMLEIDER KWALITEITSCONTROLE - QUALITY CONTROL M/V CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Ben jij een enthousiaste en ervaren teamleider met affiniteit voor Quality Control? Bij Delpharm Bladel leid je een team van 15 professionals in ons laboratorium én zorg je voor de kwaliteitsborging van onze producten.

Dit bieden wij jou:

  • Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- per maand; (op basis van 40 uur per week) + 8 % vakantiegeld
  • Flexibele werktijden tussen 07.30 uur en 18.00 uur
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV-dagen;
  • Bonusregeling en goede pensioenregeling;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
  • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert.
  • Korte communicatielijnen binnen een internationale organisatie. Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie én bij elkaar, wat het werken bij Delpharm juist zo leuk maakt.

Dit ga je doen:
De Teamleider QC is werkzaam binnen de afdeling Quality Control (QC). Het QC-laboratorium verzorgt de controle van grondstoffen, verpakkingsmaterialen, artwork, hulpmiddelen, tussen- en eindproducten.

Daarnaast ondersteunt het lab bij de implementatie van nieuwe producten (methode-implementatie, validatie, procesvalidaties en ICH-stabiliteitsstudies), controleert en geeft productieruimtes vrij.
Je ondersteunt QP’ers bij analytische vraagstukken naar klanten toe en bij afwijkings- en klachtenonderzoeken. Het QC-lab verricht zowel chemische als microbiologische analyses.

De Teamleider QC is verantwoordelijk voor de realisatie van de output van het QC-lab en draagt zorg voor de beschikbaarheid van mensen, middelen, methodes en een plezierig werkklimaat. De afdeling QC bestaat uit een team van 15 medewerkers. De Teamleider QC rapporteert aan de Quality Manager.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Leidinggeven aan het QC-laboratorium. Als betrokken manager motiveer en stimuleer je je medewerkers in hun professionele ontwikkeling en zorg je dat het team in balans is.
  • Zorgen voor de naleving van afspraken op het gebied van kwaliteit (GMP = goede manieren van produceren), veiligheid, gezondheid en milieu.
  • Controleren van analytische datapakketten en deze vrijgeven voor rapportage.
  • Hands-on betrokken zijn bij het oplossen van knelpunten (planning, laboratoriumonderzoeken, troubleshooting, klantprojecten enz.).
  • Leiden en bewaken van verbeterprojecten binnen het QC-laboratorium.
  • Voorstellen van verbeteringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu en het verhogen van de output van de afdeling.
  • Verzamelen, registreren en analyseren van relevante managementinformatie en het rapporteren van bevindingen en aanbevelingen.
  • Bewaken van het afdelingsbudget.
  • Begeleiden van inspecties en klantaudits.

Dit ben jij:
Ben jij een enthousiaste en ervaren teamleider met affiniteit met QC? Ben je mens- en resultaatgericht ingesteld? Voel jij jezelf aangesproken? Dan zijn wij benieuwd of jij jezelf herkent in onderstaande punten:

  1. HBO werk- en denkniveau in een relevante richting.
  2. Ten minste 5 jaar leidinggevende werkervaring binnen een laboratorium.
  3. Kennis van GMP en relevante wet- en regelgeving voor een laboratorium.
  4. Aantoonbare ervaring met chromatografische technieken, methodevalidatie (chemisch en microbiologisch) en evaluatie van data.
  5. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  6. Creatief, out-of-the-box denker met een analytische werkwijze en een pragmatische, hands-on mentaliteit.
  7. Energiek, oplossingsgericht en in staat om zowel de grote lijnen te zien als oog voor detail te hebben.

Ben je enthousiast geworden?
Klik hier en laat je gegevens achter! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Over Delpharm
Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers en is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. Als full-service contract manufacturer (CMO) met ruim 30 klanten, behoort Delpharm Bladel tot de top van CMO’s in Europa.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.